Ons team

Drs. Belinda Herrewijn – GZ-psycholoog, Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP

Hoofdbehandelaar en eigenaresse van De Praktijk4Kids, onderdeel van De Praktijk. Zij studeerde psychologie aan de universiteit van Nijmegen. Zij werkte vanaf 1987 in diverse functies in het bedrijfsleven en het onderwijs. Vanaf 2005 is zij GZ- psycholoog NIP en Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP.

Belinda biedt hulp bij angst, trauma en sociaal-emotionele problemen. Belinda is EMDR-therapeut. Samen met Esther is zij auteur van Breinhelden, zie www.breinhelden.nl.

belinda@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via: karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Lieke Talen MSc., – Orthopedagoog BAPD

Lieke is een bevlogen orthopedagoog met een analytische werkhouding. Zij is breed geïnteresseerd en sluit zorgvuldig aan bij de hulpvraag van de cliënt en het systeem. Lieke verricht diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren. In de behandeling van specifieke problemen zoals bijvoorbeeld angst maakt Lieke gebruik van Virtual Reality (VR). Lieke werkt oplossingsgericht.  Een goede samenwerking met het kind en alle betrokkenen vindt zij erg belangrijk.

Lieke werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

lieke@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Kayleigh Hillebrand, MSc., – Orthopedagoog BAPD

Kayleigh rondde in de zomer van 2018 haar stage af bij De Praktijk4Kids. Kayleigh heeft een grote affiniteit met kinderen. Vanuit haar rol als orthopedagoog zet Kayleigh hoog in op de relatie die zij opbouwt met kinderen; dit doet zij met een vrolijke noot. Kayleigh werkt vier dagen bij De Praktijk4Kids. Kayleigh verzorgt diagnostiek, behandeling (waaronder EMDR), begeleiding en observaties. Ze biedt hulp bij verschillende problemen en stoornissen.

Kayleigh werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

kayleigh@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via: karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Drs. Sandra Bleyenberg – de Korte – Neuropsycholoog NIP

Studeerde in het jaar 2000 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam als experimenteel neuropsycholoog op het gebied van kinderen en volwassenen. Tijdens haar studie heeft zij tijdens haar afstudeeronderzoek gewerkt met kinderen met gedragsproblemen als AD(H)D, PDD-NOS, ODD en CD. Binnen De Praktijk4Kids richt Sandra zich op slaapproblemen en verzorgt zij EMDR-behandelingen.

Sandra is geregistreerd bij het NIP. Sandra werkt op woensdag.

sandra@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via: karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Esther Monfils MSc., – Orthopedagoog Leerproblemen BAPD

Studeerde in 2007 af aan de universiteit van Leiden als orthopedagoog leerproblemen. Daarvoor en tijdens haar studie heeft Esther gewerkt als leerkracht en remedial teacher in het basis- en speciaal onderwijs.

Esther verzorgt binnen De Praktijk4Kids onderzoek en behandeling van leerproblemen en meerbegaafdheid. Daarnaast verzorgt zij trainingen voor leerkrachten/docenten over leerproblemen, (hoog)begaafdheid en executieve functies. Samen met Belinda is zij auteur van Breinhelden, zie www.breinhelden.nl.

esther@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via: karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Chantal Geers MSc., – Klinische ondersteuning

Chantal verricht ondersteunende werkzaamheden bij De Praktijk4Kids. Chantal is bezig met de afronding van haar studie Orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden. Chantal werkt op maandag, dinsdag en vrijdag. Chantal geeft in haar vrije tijd gym- en turnlessen aan kinderen.

chantal@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via: karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Administratieve en financiële ondersteuners

Onze administratieve ondersteuning wordt verzorgd door Karin van der Horst. Als je naar onze praktijk belt, zal Karin je te woord staan. Karin verzorgt jouw aanmelding en helpt je op weg bij het invullen van het inschrijf- en intakeformulier en het maken van afspraken. Ook zal Karin je mailen als er vragenlijsten aangaande jouw kind ingevuld dienen te worden ten behoeve van de diagnostiek. Je kunt Karin mailen op karin@depraktijk4kids.nl.

Onze financiële administatie wordt verzorgd door Herman Bosman. Voor vragen over de factuur en betalingstermijnen kun je via volgend emailadres contact opnemen: herman@depraktijk.biz.

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Stagiaire

Bij De Praktijk4Kids vinden wij het belangrijk om onze toekomstige collega’s op te leiden! Elk jaar loopt er een stagiaire stage in onze praktijk. Stagiaires voeren ondersteunende werkzaamheden uit, maar helpen ook mee bij het afnemen van testen en onderzoeken. Dit doen zij allereerst onder begeleiding en later zelfstandig onder supervisie van onze ervaren medewerkers. Naast onze drive om onze toekomstige collega’s op te leiden, zien wij ook een voordeel in het ‘bij’ blijven in ons beroepsveld. Stagiaires nemen namelijk de nieuwste inzichten mee van de universiteit. Zo blijven wij up to date. En dat niet alleen. Als een stagiaire meewerkt aan een casus wordt daar uitvoerig tijd aan besteed, zowel op de praktijk als eventueel anoniem op de universiteit in de intervisiegroep. Doordat stagiaires bij De Praktijk4Kids in onze kleine setting meedraaien kan door hun inzet en inspanningen een onderzoek mogelijk eerder afgenomen worden dan dat de wachtlijst toestaat.

In september 2020 is Mirjam van Zanten haar stage bij De Praktijk4Kids gestart. Zij studeert schoolpsychologie aan de universiteit van Leiden.

onderzoeksassistent@depraktijk4kids.nl (aanmeldingen graag via: karin@depraktijk4kids.nl)

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo

Gwenny van Rijn - Orthopedagoog

Studeerde in 2014 af aan de universiteit van Leiden als orthopedagoog. Gwenny richt zich op hoogbegaafdheid en leerproblemen. Gwenny is lid van de beroepsvereniging NVO. Gwenny heeft een diagnostische aantekening. Gwenny bemant De Praktijk4Kids in Nieuw-Vennep. De Praktijk4Kids Nieuw-Vennep is een franchisevestiging van de vestiging in Alphen aan den Rijn.

De Praktijk4Kids Helpt een handje-Logo