Contact

Locatie Alphen aan den Rijn

Prins Bernhardlaan 4
2405 VZ Alphen aan de Rijn
Telefoon: 0172 425 425

Eigenaresse: Belinda Herrewijn, GZ-psycholoog, K&J-psycholoog, BIG-nr: 39062669425
Aanmeldingen en plannen van uw afspraak: karin@depraktijk4kids.nl
Financiële administratie: herman@depraktijk.biz
Algemeen emailadres (a.u.b. niet voor aanmeldingen): info@depraktijk4kids.nl

Voor onze actuele wachtlijst: klik hier.

We werken op afspraak. We komen het liefst met je in contact via de mail (viakarin@depraktijk4kids.nl); dit komt omdat we tijdens ons werk met cliënten de telefoon niet op kunnen nemen; uiteraard mag je ook een boodschap inspreken op onze voicemail of je boodschap achterlaten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Meld je je voor het eerst aan? Dan kun je je wenden tot mevrouw Karin van der Horst. Zij zal jouw inschrijving verzorgen en afspraken plannen.

Je vindt ons in het bedrijfsverzamelgebouw Prins Bernhardlaan 4 op de tweede verdieping, er is een lift. Je kunt plaatsnemen in de wachtruimte in de hal. De Praktijk4Kids Alphen aan den Rijn is 6 dagen van de week geopend, in overleg zijn afspraken ‘s avonds ook mogelijk.

Let op! Kosteloos afmelden kan tot 24 uur van te voren. Wij brengen u de geplande tijd in rekening tegen uurtarief. Ook bij een vergoed traject.


Locatie Nieuw Vennep

Hugo de Vriesstraat 34b
2152 CT Nieuw-Vennep
Telefoon: 06 83 60 11 12
E-mail: gwenny@depraktijk4kids.nl

Zodra je het pand binnenkomt, vind je rechts een trap. Ga deze op en volg de ‘wegwijzers’. De Praktijk4Kids Nieuw-Vennep is alle dagen van de week geopend. Wij werken op afspraak. We komen graag met je in contact via bellen of mailen.

Let op! Kosteloos afmelden kan tot 24 uur van te voren. Wij brengen u de geplande tijd in rekening tegen uurtarief.